jueves, 28 de noviembre de 2013

2n article avaluable 4t ESO

En aquest vídeo podeu veure l'esperit de sacrifici i superació per poder aconseguir arribar a complir els nostres objectius, ja sigui a curt o llarg termini. En aquest article cal que feu una reflexió al respecte de què és el que heu de fer per poder complir els vostres somnis en la vida, ja sigui o no en clau de la vida esportiva.



21 comentarios:

  1. el videos aquets signifiquen que sense esforç no pots guanyar i que aun que et lasionis si t'esforçes pots aconseguir la teva meta de la teva vida

    ResponderEliminar
  2. El primer la veritat parlant una mica malament s'ha de tenir un part d'ous com per que algunes persones que s'han trencat una cama, braç, o fins i tot el crani segueixen jugant tot i tenir aquella lesio i el segon dons que res es impossible i de que si animes a algu i l'hi dons tot el teu apreci reccionara i tambe tindra mes anims a fer-ho

    ResponderEliminar
  3. M'agradaria que en el meu equip es pogués respirar aquest ambient de superació i esforç. Uns valors als quals els hi dono molta importància, ja que ens ajuden a ser millor un dia darrere l'altre. Són aquells que ens ajuden, al finalitzar una activitat, a sentir-nos realitzats i bé amb nosaltres mateixos perquè sabem que hem fet tot el que estava a les nostres mans. Ningú és perfecte, i d'això en sóc conscient, però tot i així faig el possible per tirar endavant 5 cm més. El que em passa es que amb la majoria de les coses que faig, el meu esforç s'acaba reduint a poca cosa, sobretot en l'esport que practico i a casa. Vénen moltes ganes de deixar-ho estar a la mínima i cada cop estic perdent aquestes ganes, i no pot ser. M'agradaria poder lluitar per alguna cosa o per algú, per una finalitat, i que a la fi, donés els seus fruits. Aquests aspectes els tinc molt treballats i vistos.

    ResponderEliminar
  4. M ha agradat molt el video perque surten personatges famosos de l'esport i tots s han sacrificat i esforçat per arribar a on han arribat, nomes per això ja son un model a seguir, i fora del món de l'esport és lo mateix, si t'esforces al màxim, potser no aconsegueixes del tot el que vols però quedaràs satisfet del teu rendiment

    ResponderEliminar
  5. Jo crec que si et proposes qualsevol cosa, si t'hi poses, tens un 90% de probabilitats de que guanyis la partida. També vull dir que en aquests dos videos, lo que passa és molt real, pero en passarà moltes vegades... i també que tens més possibilitats de guanyar si entres amb ganes, pero si en canvi entres sense res de ganes, no.

    ResponderEliminar
  6. Jo penso que l'esforç i el sacrifici és l'èxit de tot allò que et proposis. Has de saber donar prioritats a els coses més importants, encara que a vegades no siguin les que t'agradaria més fer... Res és impossible si ho desitges i hi poses ganes, esforç, sacrifici i constància.

    ResponderEliminar
  7. jo crec que en tot esport es necessari un sacrifici, unes ganes de fer be les coses de superarse, de guanyar... crec que si hi ha esforç hi han recompenses es a dir que en el esport si ti sacrifiques i hi poses esforç, tens mes possibilitats de guanyar o com a minim fer tot el que podies.

    ResponderEliminar
  8. El vídeo m'ha impactat bastant, veure com a vegades ho donem tot per perdut i ens rendim quan encara podem guanyar, ens rendim molt fàcilment i aquest vídeo ens ensenya a lluitar per els nostres objectius o somnis, perquè es poden fer realitat em esforç, superació i motivació.

    ResponderEliminar
  9. Per poder arribar a fer alguna cosa a la vida segons el meu punt de vista calen ganes, esforç i sacrifici. Les coses no es fan soles has de ser tu qui vulguis i posis de la teva part i entrenis per poder aconseguir les teves fites.
    El curt m'ha semblat molt aconseguit: cal lluitar per un somni, no decaure i ser allà fins a l'últim segon per guanyar el partit, el partit que nosaltres juguem, la nostra vida.
    Està molt clar que no tot serà un camí de roses, en cap dels àmbits de la nostra vida, i això ens ha de donar encara més ganes per afrontar els entrebancs que ens trobem i donar el 1000% de nosaltres mateixos.

    ResponderEliminar
  10. primer ens em de valorar nosaltres mateix i demostransa a nosaltres mateixos que som capssos de aconseguir el que volem , treballar esforçanos per nosaltres mateixos , sense esforç no s'arriba en lloc.

    ResponderEliminar
  11. Jo crec que perquè poguem cumplir els nostres somnis, el més important és no rendir-se mai i esforçar-se, i per molt que costi sempre seguir endevant i posant'hi ganes. Perquè encara que de moment no ho hagis aconseguit hi haurà un dia que tot l'esforç que hagis posat valdrà la pena i finalment te'n hauràs ensortit molt bé.

    ResponderEliminar
  12. Jo crec que en la vida es important esforçar-ce per aconseguir els objectius que et marques, però o sol va l'esforç si no també la constància i les ganes que li posis en allò o en la teva meta. En els videos es beu l'esforç i el sacrifici i encara que aixi sigut difícil ho an aconseguit i això te un merit.

    ResponderEliminar
  13. Per poder aconseguir els nostres somnis en la vida el que hem de fer és esforçar-nos, ja que sense esforç mai podrem aconseguir res.
    Hem de lluitar pel que volem i, molt possiblement, sacrificar altres coses per poder aconseguir allò.
    El que mai podem fer és rendir-nos, sinó que hem d'intentar fer el que sigui per arribar al final i aconseguir els nostres somnis i objectius.

    ResponderEliminar
  14. Les persones que aconsegueixen el que es proposen, és gràcies a l'esforç, tenir ganes de superar-se a si mateix, de posar el seu cos al limit per veure tot el que es capaç de fer.
    Si a la mínima que et passi alguna cosa et rendeixes mai aconseguiràs el que vols.
    En aquesta vida, totes les coses que et passen, tens que posar-hi de la teva part i pensar que ho pots fer, després és quan trionfaràs.

    ResponderEliminar
  15. Daniel Cupajita:

    Aquest vídeo lo que ens vol transmetre és que tothom pot dir que lo important és guanyar, però en veritat no és així perquè tu quan acabes de jugar si perds o guanyes si tu t'has esforçat tot lo que has pogut et quedaràs satisfet o satisfeta.

    ResponderEliminar
  16. Jo crec que el esforç i el sacrifici hi es en tot a la vida no nomes en l’esport.
    En els dos videos es demostre molt be el esforç que fan tots els personatges per llogar las cebes metes.

    ResponderEliminar
  17. pues que en l esport et tens que esforçar al maxim per que si vols aconseguir algo es nescesita esforç i sacrifisi tambe es te que disfrutar de l esport que practicas pero amb un treball
    Carles Tayeda

    ResponderEliminar
  18. Janira Bastias

    Jo crec que val la pena l'esforç perquè a part que et quedes satisfet del teu treball pots arribar a molts llocs i molt alt. Pots aconseguir les teves metes.
    I el pitjor que pots fer, per a mi, és pensar que l'esforç no ha servit per res quan no hagis aconseguir el que voldries.

    ResponderEliminar
  19. Brandon Moya

    El vídeo et demostra que amb esforç pots lluitar molt si t'ho proposes perquè amb esforç arribes molt lluny

    ResponderEliminar
  20. Aquests vídeos ens demostren que amb esforç es por conseguir el que vulguis, i tot el que et proposis.

    ResponderEliminar
  21. aquest video ens mostra que amb esforç i constancia ho podem aconseguir tot i que amb la força de voluntat ajuda molt

    ResponderEliminar