jueves, 28 de noviembre de 2013

2n article avaluable 3r ESO

En aquest vídeo podeu veure l'esperit de sacrifici i superació per poder aconseguir arribar a complir els nostres objectius, ja sigui a curt o llarg termini. En aquest article cal que feu una reflexió al respecte de què és el que heu de fer per poder complir els vostres somnis en la vida, ja sigui o no en clau de la vida esportiva.




22 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qualsevol equip de futbol, bàsquet, handbol.. o jugador d’algun esport, té un mateix objectiu, guanyar, i guanyar al rival, només es pot fer d’una manera, i és amb esforç.
      Esforç, per a mi, vol dir moltes coses, però d’entre moltes voldria destacar la paraula sacrifici. L’esforç és sacrifici, deixar-se la pell cada dia en fer o aconseguir una cosa, i més dintre del món de l’esport, on com diu el segon vídeo cada centímetre és important, per molt que sembli insignificant pot ser decisiu en moment o altre. Perquè per molt que sembli una tonteria, a l’hora d’aconseguir els nostres objectius a la vida, no arribarem mai enlloc si no en esforcem per això per poder fer el que nosaltres volem, ens hi hem de deixar la pell, per molt que costi.
      Mireia Collet Ginesta

      Eliminar
  2. Maria Deumal:
    Jo crec que per aconseguir els teus objectius, ja siguin esportius o no, has de demostrar tot el que saps i si necessites demostrar més, arribar als teus límits i superar-te. Sempre has de pensar positiu, jo crec que la part psicològica també influeix molt, ja que si et passes l'estona pensant que no ho pots fer i que et sortirà malament, a l'hora de fer-ho, no et surt o t'equivoques.
    Així que el més important es ser positiu i superar-se, arribant als límits si es necessari.

    ResponderEliminar
  3. Crec que cadascú sap els seus propis límits i que si vols aconseguir algo has de lluitar al màxim, sempre tinguen consciència del que fas però donant totes les teves forçes, sempre tinguent esperit de superació i lluitant per cada centímetre com diu el reportage, donant tot el que tens, demostrant tot el teu potencial i demostran-te a tu mateix fins a on ets capaç d'arribar i quines són les teves grans qualitats. Jo he après a no donar-me per vençuda, passi el que passi, i sempre mostrant lo mes bo de mi i amb ganes de més, amb motivació esforç i superació.


    Alba Hernández

    ResponderEliminar
  4. Per aconseguir un objectiu en la vida crec que lo primer es tenir il·lusió per fer-lo, tenir clar lo que vas a fer i creure-t'ho. Diuen que voler es poder, quan tu vols algo has de lluitar per això, donant tot el teu potencial i mostrant tot el que tens. I així pots arribar a conseguir el teu objectiu, sempre amb molta insistència i sense perdre mai l'esperit de sacrifici i de superació. No només passa això amb l'esport sinó que constantment a la vida real tenim dificultats i entrebancs que podem superar tenint en compte tot això que he dit.

    ResponderEliminar
  5. davant d'un conflicte o d'un repte ja sigui esportiu o no, sempre has d'afrontar-lo donant el 100% de tu mateix arrivant als teus limits. pero tampoc cal superar aquests limits. si acabes una feina sabent que has donat tot el que havies de donar i has fet tot el que podies fer pots estar orgullos.

    ResponderEliminar
  6. Crec que si que es important l'esforç i el sacrifici, perquè sense això no podrem aconseguir lo que nosaltres volem. Les coses que nosaltres desitgem no vindran soles, sinó que amb lluita, i amb aquest propi objectiu podem arribar a aconseguir-ho tot.

    ResponderEliminar
  7. Cadascú sap les metes que vol arribar aconseguir a la seva vida. Gràcies a un esforç i un sacrifici es pot arribar a tenir i guanyar tots els objectius que tas proposat a la teva vida.
    Per això cal que t’esforcis tan a la vida esportiva com a la vida d’estudiant, per arribar a obtenir una carrera o ser campió d'un esport.

    ResponderEliminar
  8. Per cumplir els teus objectius a la vida (encara que no sigui en l'esport) has d'esforçar-te i sacrificar-te amb allò, i encara que no ho aconsegueixis sempre et quedarà saber que has fet tot el posible per aconseguir-ho, però si no fas res per tenir allò que vols, sobre la teva consciència sabràs que no ho has tingut perquè no ho has volgut.

    Cristina colomé.

    ResponderEliminar
  9. El noi de la discapacitat vol fer maratons però no pot per el problema que té però el seu pare fa el sacrifici d'ajudar-lo perquè compleixi el seu somni en participar a les maratons i el seu pare te molt de merit perquè es sacrifica pel seu fill.

    ResponderEliminar
  10. En aquest video ens han volgut representar el que significa el verdader sentit de la victòria. No sempre la victòria és sempre guanyar sinó que algunes vegades és més important l'esforç i la dedicació que poses per a poder millorar en el que estiguis fent que no pas si guanyes o perds. En molts casos això és secundari. El més important és, com diu el segon vídeo, esforçar-se per cada centímetre, fer-te millor a cada pasa que fas, esforçan-te al màxim i així podràs comprendre el veritable sentit de la victòria.

    ResponderEliminar
  11. Jo penso que en la vida contínuament hem d’intentar superar-nos, en part, cada dia que passa és un pas més, cada dia ens hem de superar en alguna cosa i això requereix un esforç, encara que sigui mínim, per la nostra part. L’esport, però, n’és un exemple molt clar ja que, sigui l’esport que sigui, has d’aconseguir superar a un contrincant, que, alhora, et voldrà superar a tu. Per aconseguir guanyar jo personalment estic d’acord amb el primer vídeo, es necessita: Motivació, un ha de voler guanyar per aconseguir-ho i estar convençut un mateix de que pot; Esforç, ha de donar-ho tot per aconseguir arribar a la meta; i Superació, hem de superar-nos cada dia, posar-nos a prova per veure on arribem. Aquests tres valors no només compten en l’esport, també serveixen per la superació que un mateix ha de tenir amb els estudis o amb el seu dia a dia. Això, però, no ho hem de fer sols, tots tenim un equip (en l’esport o en el dia a dia) que ens recolzarà i lluitarà al nostre costat.

    ResponderEliminar
  12. Aquests dos vídeos ens mostren, en primer lloc, que l'esforç per aconseguir un objectiu és la base de qualsevol persona que vulgui superar-se a si mateix. A més, aquest esforç de superació de tot un equip, en el cas Márquez, o una parella, en el cas Ironman, és vital per assolir una plenitud professional i personal que signifiqui una satisfacció plena.
    En segon terme, l'altre vídeo exposa com d'important és la motivació en un equip. Saber que qualsevol membre d'aquest està disposat a donar el 100% en els seu treball és molt gratificant. Així, tu mateix has d'actuar igual perquè la victòria de l'equip sigui de tots. Si donem sempre el màxim de nosaltres, no només en l'àmbit esportiu, no podrem lamentar un mal resultat, perquè haurem donat el millor de nosaltres mateixos.

    ResponderEliminar
  13. Crec que aquest noi, és un exemple a seguir, ja que no es rendeix i segueix lluitant i esforçant-se dia a dia per a estar satisfet amb ell mateix.
    Hauriem de prendre exemple d'ell, i dedicar-nos a esforçar-nos i mai ens hem de rendir.

    ResponderEliminar
  14. Per a complir els nostres somnis cal no rendir-se mai, encara que les coses surtin malament a la primera, a la segona han de sortir millor. Em d'esforçar-nos al maxim per aquell objectiu i deixar enrere la por de que fallaras o de que no ets prou bo. Has de disfrutar del que fas i nomes aixi cumpliras el teu somni.

    ResponderEliminar
  15. Per aconseguir els teus reptes a la vida, és fonamental l'esforç, perquè sense esforç no hi ha recompensa.
    Jo per exemple jugo a futbol i pots tenir moltes qualitats, però sense actitud ni ganes ni concentració ni esforç no s'arriba enlloc.
    Juanes Colorado

    ResponderEliminar
  16. ens vol dir que sense esforç en l'esport no fas res. has de sacrificar-te per poder aspirar a guanyar alguna cosa.

    ResponderEliminar
  17. una persona per poder aconseguir el seu somni ha de lluitar fins al final sense rendir-se i esforçar-se al màxim si realment volem arribar al nostre objectiu. les coses sense esforç no poden arribar gaire lluny, així que es millor acabar esgotat però sense aconseguir-ho, que quedar-te on estàs amb un somni pendent

    ResponderEliminar
  18. El més important és tenir confiança en tu mateix perquè si tu no confies en tu mateix no ho farà ningú, i sense la confiança no es pot fer res.La persevarància i el treball dur t'ajuden al dia a dia. Una altre cosa important es el recolzament de la teva família i amics perquè sense ells no es pot aconseguir la confiança.

    ResponderEliminar
  19. Si vols aconseguir el teu somni has de propasarte unes marques i lluitar per lo que vulguis aconseguir. Lo important per guanyar no es se el millor, lo mes important es posar-hi ganes, el que hi posa ganes sempre es el vençador.

    ResponderEliminar
  20. Sense la confiança i l'esforç en tu mateix no pots aconseguir res, perquè sense lluitar i sense fer-ho amb ganes, es poc probable aconseguir el que et proposis, i crec que si ho treballes cada dia i tens una confinça en tu mateix pots aconseguir tot el que vulguis i el que et proposis.

    ResponderEliminar
  21. Aquest vídeo demostra l’esforç que fa la gent quan vol alguna cosa, demostra que guanyar no hauria de ser només ser el primer i el millor, sinó que el que conta, es se feliç amb el que fas i sentir-te bé amb allò. Que per molt gros que siguin els reptes que trobis, els pot superar si t’esforces.
    Silvia Valer

    ResponderEliminar