lunes, 14 de septiembre de 2015

Unitats didàctiques 1r ESO

PRIMER TRIMESTRE

PROVES DE CONDICIÓ FÍSICA

Aquest any, com a novetat durem a terme unes proves físiques a part de les particulars de les diferents unitats didàctiques. Es faran en tres períodes del curs:

  • Avaluació inicial: primeres setmanes de curs.
  • Inici del 2n trimestre.
  • Final de curs.

Aquestes proves tenen la intenció de veure en quin estat físic us trobeu al llarg del curs per veure si s'ha anat fent una progressió. Tindrà un pes d'un 30% de la nota i aquesta s'obtindrà d'un barem dut a terme pels professors de l'àrea d'Educació Física a partir de l'avaluació inicial realitzada.

Les proves seran les següents:

  1. Test de resistència: haureu de realitzar el major número possible de voltes a la pista gran del pati. (1r ESO 10 minuts, 2n ESO 15 minuts, 3r ESO 20 minuts i 4t ESO 25 minuts).
  2. Salt amb peu junts
  3. Flexibilitat.
  4. 5x10: Test de velocitat on haureu de fer 5 vegades 10 metres.
  5. Planxa: haureu de ser capaços d'aguantar en posició de "planxa" durant 45 segons.
  6. Salt de corda durant 30 segons.



Aquesta unitat es durà a terme al llarg del curs i serà transversal a la resta d'unitats didàctiques. O sigui es durà a terme al llarg dels tres trimestres. A diferència de cursos anteriors aquesta inclourà les Qualitats Físiques Bàsiques de la Resistència, Velocitat, Força i Flexibilitat.

Es duran a terme diferents testos de les diferents qualitats físiques bàsiques que s'aniran treballant al llarg del curs.





UNITAT DIDÀCTICA 3: ESPORTS ALTERNATIUS

Aquesta unitat també serà transversal i es duran a terme sessions teòrico-pràctiques amb la intenció de conèixer nous esports o modalitats esportives no tan populars però igualment interessants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario